stretchwalker

Een impressie van Xsensible stretchwalker

 

 

 

De visie van X-sensible stretchwalker

" Hoe kunnen we onze schoenen nóg comfortabeler maken?"

Het antwoord op deze vraag vonden we in Japan, waar al eeuwenlang een bijzondere sandaal wordt gedragen: de 'Ippon- ba geta'. Deze traditionele houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor de gewrichten minder worden belast.

 

Uniek balanspunt

De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen. Samen met hem ontwikkelden we de X-sensible stretchwalker: een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. 

 

 

 

 

Wereldwijd succes

De Xsensible stretchwalker is wereldwijd een groot succes. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere Europesche landen en in azië. Zo zijn de Stretchwalkers verkrijgbaar in meer dan 60 grote winkelcentra en in heel Japan.

 

Ervaar het zelf!

De stretchwalker is een schoen die u blij maakt. Geen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de ultieme combinatie van balans en demping. In vele modellen verkrijgbaar en standaard voorzien van Xsensible inside ®, onze gepatenteerde stretchleer technologie. Lopen is nog nooit zo prettig geweest. Ervaar het zelf!